tiistai 3. elokuuta 2010

Fillariblogaajien "kokoontumisajot"

Yksi Kaupunkifillari-blogin kirjoittajista, Antti "Jogi" Poikola, heitti ilmoille idean, että Suomen fillariblogaajat verkostoituisivat ja yhdistäisivät voimansa jonkinlaisen blogiringin muodossa. Nyt meitä on jo muutama blogaaja ilmottautunut mukaan ja muutkin ovat tervetulleita.

Verkosto hakee vielä muotoaan, mutta aluksi ilmeisesti ainakin olisi tarkoitus lukea, kommentoida ja linkittää toistemme blogeja. Verkosto varmaankin kasvaa ja kehittyy ja löytää oman toimintamuotonsa. Ja heti alkumetreillä tuli ajatus olutpitoisesta pyöräkierroksesta. Sellainen kuulostaa aina hyvältä.

Tällä hetkellä mukana ovat ainakin:

Miltä tällainen kuulostaa? Kiinnostaako?

7 kommenttia:

Esko Lius kirjoitti...

Toki linkitetään ja kommentoidaan – verkottuminen on sentään yksi bloggaamisen perustekijöistä!

Kirjoituksestasi saa sen kuvan, että Jogin ajatuksena olisi jokin muodollinen ja pysyvä rinki. Sellaiseen taidan kyllä olla vähän huono lähtemään mukaan.

Käynpä kurkkaamassa minulle uudet blogit Comingthru ja Liikenteessä. Jos ne natsaavat sielunmaisemaani, linkitän kyllä nekin Fillarikesään.

Timppa kirjoitti...

Itse ainakin näen asian niin, että kyseessä ei mitenkään muodollinen ja mihinkään velvoittava verkostoituminen, vaan ihan vain löyhä yhteenliittymä. Tämä tietysti saattaa ainakin minun mielestäni parhaimmillaan johtaa johonkin tiiviimpäänkin yhteistyöhön, mutta tässä vaiheessa vasta kehitellään.

Mukaantulo ei siis velvoita mihinkään. Kyllähän nytkin jo fillariblogit linkittävät toisiinsa, mutta voisihan sitä verkostoitua vieläkin tiiviimmin. Ja tavata joskus ihan oikeassakin elämässä.

Huuhkaja kirjoitti...

Täälläkö voi ilmoittautua?
Pyöräilyä Helsingissä

Timppa kirjoitti...

Joo, vaikka täällä. Verkostoituminen tosiaan hakee vielä muotoaan, tässä vaiheessa. Laitan teitä mukaan tulleita vaikka tuohon omalle linkkilistalleni, josta taas muut voivat linkittää omille sivuilleen jne.

Antti Poikola kirjoitti...

Jees, heitin tosiaan meilin liikkeelle ajattelematta asiaa liian pitkälle, eli itseorganisoituen muodollisuuden tai muodottumuuden aste asettuu kohdalleen.

Ajatus on oikeastaan pyörinyt jo yli vuoden mielessäni, kun taannoin eräs blogaus Kaupunkifillarissa herätti sen suuntaista kommentointia, että olisi kiva tavata, mutta asia ei silloin realisoitunut.

http://www.kaupunkifillari.fi/blog/2009/01/30/arkipyorailyn-suosio-kasvaa-vauhdilla/#comments

Otso Kivekäs kirjoitti...

Mahtuuko menoon mukaan, vaikkei varsinainen fillariblogaaja olisikaan?

Itse kirjoitan paljon muustakin; pyöräaiheiset jutut tässä

Tosin kirjoitanhan kaupunkifillariinkin, eli voin hengata mukana sen nimissäkin :)

Shiraz kirjoitti...

Mulla on joitain vanhoja lenkkijuttuja netissä ja päivitän lisää, kunhan saan vauvan kasvatettua niin, että pärjää ilman minua lenkkien ajan tai tulee peesiin :D