keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Sataa, sataa, ropisee

Tässä alkuviikolla on satanut jonkin verran, varsinkin eilen ajaessani illalla töistä kotiin vettä tuli taivaalta oikein kunnolla. Silti, tai siitä johtuen ajaminen oli erityisen mukavaa. Pyörä kulki, päällä vedenpitävät vaatteet (pisteet Haltille) ja mielikin oli virkeä. Joskus kesällä hyvässä säässä ajeltuaan kotiin tullessa ei edes huomaa fillaroineensa, mutta tällaisen syyslenkin jälkeen tuntee kyllä ajaneensa.

Ainoa huono puoli syyskeleihin varustauduttaessa on se, kun vaatteet jo päällensä pukeneena huomaa, että jokin asia (kännykkä, avaimet, lamppu) onkin unohtunut. Sitä/niitä on sitten mukava etsiä hiki päässä. Pitäisi muistaa aina etsiä kaikki kamat valmiiksi ja pukea vasta sen jälkeen.

Tuo uusi Deuterin reppu tuntuisi toimivan erinomaisesti. Tavarat eivät paina selkää ja reppuun integroitu sadehuppukin on täysin vedenpitävä.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Itselläni on tällä viikolla pyörinyt samansuuntaisia ajatuksia. Vaikka lämpimänä kesäaamuna töihin pyöräily on erityisen nautinnollista kun aurinko paistaa ja päällä on pyöräilysortsit ja lyhythihainen paita, niin kyllä syksyllä pimeässä sateessa pyöräilyssäkin on oma hohtonsa. Jotenkin siitä tulee voittaja fiilis. Lisäksi pyörätiet ovat melko autioita tähän aikaan vuodesta.

Olen tullut siihen tulokseen, että ainoa totaalinen ilonpilaaja on voimakas vastaatuuli. Tällä viikolla on ollut erityisen nautinnollista kun on ollut melkein tyyni sää.

Timppa kirjoitti...

Jep, vastatuuli on tosiaan pyöräilijän vihollinen numero 1.