keskiviikko 19. elokuuta 2009

The Bike-podcast

Aiemmissa blogikirjoituksissani olen maininnut muutamaankin kertaan erinomaisen The Bikeshow-podcastin, joka on nyt muuten tauolla. Nyt löysin uuden fillariaiheisen englanninkielisen The Bike-podcastin. Kyseessä The Guardian-lehden julkaisema podcast, joka tulee ulos kerran kuussa. Sivuilta löytyy samanniminen blogi.

Tähän mennessä ulos on tullut kaksi jaksoa sekä parin minuutin pituinen esittely, jotka kaikki kuuntelin tänään töihin ja töistä polkiessani. Ihan mukavaa kuunneltavaa. The Bike-podcast on pyöräilyn makasiiniohjelma, jossa käsitellään muun muassa ammattipyöräilyä, pyöräilyn alakulttuureja, pyörämatkailua sekä testataan erilaisia fillareita. Kohderyhmää ovat tavalliset pyöräilystä kiinnostuneet ihmiset, mikä on ihan hyvä juttu. Esimerkiksi pyörätesteissä fillarit esitellään aika perustasolla, ei teknisiin yksityiskohtiin takertuen.

Vanhaan kunnon Bike Showhun verrattuna The Bike-podcast jää hieman pinnallisemmaksi, kun The Bike Show sukeltaa syvemmälle aiheisiinsa. Mutta kaikin puolin mielenkiintoinen on tämä uusikin tuttavuus. Ei näitä kiinnostavia fillari-pocasteja liikaa ole.

Omat podcast-kokeiluni ovat hieman jäissä. Tein taannoin pari muutaman minuutin mittaista jaksoa kokeeksi, mutta siinä kaikki toistaiseksi. Olen kyllä suunnitellut jatkavani näitä juttuja äänimuodossa jatkossakin, mutta se vaatii hieman lisää suunnittelua ja paneutumista. Tämä blogikirjoittelu on astetta vaivattomampaa. Mutta Fillarilla-blogia, tai -podcastia kuullaan vielä.

Ei kommentteja: