maanantai 20. kesäkuuta 2011

Rikoksen uhri

Nyt se sitten tapahtui, minulta varastettiin pyörä. Uskollisesti palvellut ja monessa mukana (ja täälläkin myynnissä) ollut täysjoustomaastifillarini oli vain eräänä päivänä kadonnut lukitusta pyörävarastosta.

Kaikki nämä vuodet olen säästynyt pyörävarkauksilta, vaikka olen pitänyt pyörääni milloin missäkin pitkin Helsingin keskustaa. Harmittavaista. Toivottavasti tuo jäi ainoaksi.

3 kommenttia:

Chriisu kirjoitti...

Viitsitkö jakaa detaljeja, millaisella lukolla ja miten lukko oli kiinnitetty? Oliko lukko murrettu vai kannettiinko pyörä lukkoineen pois?

Timppa kirjoitti...

Kryptoniten perus-U-lukolla lukittu, kannettu lukkoineen pois.

Antti Poikola kirjoitti...

Ikävä sattuma, jos pyörä oli iäkäs ei vakuutuskaan juuri korvaa, vaikka olisi ollut priimakunnossa pidetty, tämän vääryyden uhriksi jouduin itse jokunen vuosi sitten.

Mutta iloisempaa asiaa...

Noin vuosi sitten elokuussa aloin virittelemään Fillariblogaajien kokoontumisajoja, mutta idea taisi silloin ainakin osittain kuivua kasaan, olisiko tänävuonna uutta intoa tavata pyöräblogaajien kesken reaalimaailmassa?

Jos alustavasti innostaa, niin vastaile tänne kommentilla http://www.kaupunkifillari.fi/blog/2011/08/04/blogeja-pyorailysta/

T: Jogi Kaupunkifillarista