sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Espoon rantoja Suvisaaristoon

Ajoimme tänään kauden ensimmäisen sunnuntaiaamulenkin Espoon rantoja pitkin Suvisaaristoon. Olen aiemmin useaan kertaan ajellut Westen-Nuottaniemi-akselilla, mutta Suvisaaristo oli uusi tuttavuus, vaikka se noinkin lähellä sijaitsee.

Alkumatkasta ihailimme jälleen Westendin hulppeita rantahuviloita ja ihan vain kauniita merimaisemia. Suvisaaristossa näkymät ovat nimensä mukaisesti saaristomaiset. Tuntui kuin olisi ollut jossain kauempana kuin pääkaupunkiseudulla. Suosittelen lämpimästi fillarireissua sinne, jos Suvisaaristo on jostain syystä jäänyt väliin. Kilometrejä sunnuntaiaamun polkaisulle kertyi vähän alle 50. Hieno tapa aloittaa päivä.

Saaristopyöräily inspiroi suunnittelemaan kesän pidempää pyöräretkeä. Teeman mukaisesti ajatuksena on kierros Turun saaristossa. Aiemmat reissut ovat keskittyneet sisämaahan. Nytkin mielessä oli Saimaan kierros, mutta päädyimme kuitenkin saaristoon, joka on ollut haaveena jo jonkin aikaa. Täällä Mika Mäkelän upeita kuvia saaristokierrokselta. Tarkempia reittisuunnitelmia sitten, kun niitä kehittelemme.

Ei kommentteja: