tiistai 24. maaliskuuta 2009

Hiekkaa

Kevät tulee ja lumet sulavat. Talven aikana kaduille levitetty hiekka ei häviä itsestään, vaan se pitäisi kerätä pois ja nopeasti. Tästä kotikadultamme hiekkaa on jo kerätty, mutta muualla pitkin pääkaupunkiseutua hiekkaa on vielä yllin kyllin. Olen tosin ollut havaitsevinani, että hiekanjyvät olisivat hieman pyöreämpiä kuin aikaisemmin, eikä hiekka näin ollen puhko renkaita niin helposti. Onkohan kukaan muu havainnut samaa? Hiekkaa kuitenkin levitetään mielestäni ihan liikaa, siis kävelijänkin näkökulmasta. Vähempi riittäisi, jolloin rahaa säästyisi sekä hiekoitus- että keräämisvaiheessa. Pitäisi varmaan kertoa nämä näkemykset sellaiselle taholle, joka voisi tehdä asialle jotain.

Edellinen postaukseni oli podcast-kokeilu, mutta tällä kertaa tyydyn kirjoitettuun tekstiin. Tarkoitukseni on kyllä jatkaa podcastienkin tekemistä, mutta ilmaisua pitää vielä hioa. Kuunteliko kukaan tuota juttuani?

2 kommenttia:

VP kirjoitti...

Etsin pyöräilyyn liittyviä linkkejä ja törmäsin blogiisi. Kuuntelin podcastisi ja hommasin Fast Fridayn saman tien. Kiitos siitä. En ollut kuullut elokuvasta aikaisemmin. Jatka samaan malliin.

Timppa kirjoitti...

Kiitoksia kommentista. Ja hauskaa, että FF-vinkki oli hyödyllinen.